Vacature

Spontane sollicitatie

Too many chiefs and not enough Indians, klinkt bekend in de oren?

 

Niet bij Monin! Wij pakken het anders aan en jij kan hierin bijdragen.

Are you ready to join our flock? Ontdek het snel.

Waarom kiezen voor een job bij Monin?

Waarom Monin?

Bij Monin werken we hard, in een hecht team met een gemeenschappelijk doel: een sterke, professionele service leveren voor de klant. Dat lukt mede door de techniciteit en competenties die aanwezig zijn, gecombineerd met de nodige fun. Voor feedback maken we graag tijd, zodat jij kan meegroeien met jouw ambities en die van Monin.

We werken in een open en informele sfeer waarin ondernemerschap gestimuleerd wordt. Je bundelt jouw vaardigheden met die van jouw collega’s om de behoefte aan innovatie en automatisatie van onze klanten te vervullen. Dit allemaal in het kader van advies, initiële setup of review; migratie of implementatie, tot management en/of support, on-premises of in de cloud.

Wat mag jij van ons verwachten?

Als collega bij Monin, mag je – naast jouw loon – alvast een auto, tankkaart, laptop, gsm met abonnement, Hospitalisatie- en Groepsverzekering noteren. Jaarlijks voorzien we bij Monin een opleidingsbudget dat je zelf kan invullen en krijgen we ook vanuit MiCronos (Microsoft community binnen Cronos) extra inzichten en kansen. Om nog maar te zwijgen over de onvergetelijke events. Denk daarbij aan: de legendarische quizzen via Kahoot, crazy karting, onze gezellige BBQ, … En doe gerust zelf ook een voorstel.

En uiteraard is ook thuis- en flexwerk mogelijk, hiervoor zijn alle nodige middelen voorzien.

Heb je nieuwe ideeën of initiatieven in functie van innovatie? Dan krijg je ook de kans om die uit te werken. Dit zit namelijk in ons DNA, gezien we deel uitmaken van de Cronos Groep. Mogelijkheden genoeg dus om te doen wat je echt graag doet. Wie weet start je zo in de toekomst wel je eigen onderneming?

Druk je zometeen op de sollicitatie-knop, dan zal onze college Sanne binnen 3 werkdagen contact met jou opnemen. Dus, wat denk je? Ready to join our flock?

Solliciteer nu

Ben jij de “lucky bird” die we zoeken? Overtuig ons door via e-mail (careers@bbstaging.be) of vul gewoon onderstaande formulier in. We kijken er alvast naar uit je te ontmoeten!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-maildres*

  Deel je LinkedIn-URL

  of laad je cv op

  Selected job

  Wil je nog iets toevoegen? (optioneel)